Επιχειρήσεις της Λάρισας στέκονται στο πλευρό του προσωπικού του ΠΓΝΛ με γενναιόδωρες δωρεές

pgnl larissa
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Διοίκηση και το Προσωπικό του Π.Γ.Ν. Λάρισας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε» 5° ΧΙΛ. Ε.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ η οποία προχώρησε σε δωρεά του κάτωθι ιατρικού εξοπλισμού:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΜΑΧΙΑ
ΚΛΙΝΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΟ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑ 6
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 6
ΜΟΝΙΤΟΡ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΒΝ ΙΜ80 6
ΑΝΤΛΙΕΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΥΓΡΩΝ 6
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ C1 1

καθώς και σε δωρεά 3000 προστατευτικών μασκών όπως και εβδομαδιαίας διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμών ΟΛΥΜΠΟΣ για την κρίσιμη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε στέκεται αρωγός σε όλους όσοι δίνουμε – υπό τόσο αντίξοες συνθήκες – αυτή τη δύσκολη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά γενναιόδωρη κίνηση που αποτελεί σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Λάρισας ευχαριστούν θερμά την εταιρεία « ΘΕΣ ΓΑΛΑ» η οποία μας ενημερώνει για την απόφασή της να μας προσφέρει για τις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες, αρχής γενομένης από τις 13/04/2020, την ποσότητα των τεσσάρων χιλιάδων τεμαχίων (4.000) γιαουρτιού 2% & 10%, αναλόγως με τις ανάγκες μας, ήτοι χίλια (1000) τεμάχια/εβδομάδα.

Αλλη μια κίνηση από Θεσσαλική επιχείρηση που αποδεικνύει πως δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΜΑΤΙ ΜΑΤΙ » Α.Ε για την απόφαση της να προχωρήσει στη δωρεά εξήντα (60) προστατευτικών γυαλιών- μασκών στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης στον πολύ σημαντικό αγώνα του προσωπικού τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε.

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «SMAKIE ΙΚΕ» ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 209, ΛΑΡΙΣΑ yia τη δωρεά διακοσίων (200) τεμαχίων με κρέμες χεριών για την καταπόνηση των χεριών του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει τη μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με όλες αυτές τις κινήσεις αντιλαμβανόμαστε πως οι επιχειρήσεις της Λάρισας στέκονται στο πλευρό μας.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!