Κλιμάκιο γιατρών στη Νέα Σμύρνη για ιχνηλάτηση των στενών επαφών του 32χρονου Ρομά (φωτό)

eody nea smyrni3 c 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

Στην ιχνηλάτηση των επαφών του 32χρονου Ρομά που βρέθηκε θετικός στον Covid-19  προχώρησε σήμερα το πρωί  κλιμάκιο γιατρών από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Οι γιατροί ακολουθώντας  τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μετέβησαν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, όπου κατοικεί ο 32χρονος  και πήραν συνολικά 30 δείγματα από τις ονομαζόμενες «στενές επαφές» του κρούσματος, στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα αναμένονται. Ανάλογα με την έκβασή τους, θα δρομολογηθούν και τα απαραίτητα μέτρα. Το κλιμάκιο συνόδευε  ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης  Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας  Γιώργος Ζήγρας και  ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης.

Δείτε φωτογραφίες:

Κλιμάκιο γιατρών στη Νέα Σμύρνη για ιχνηλάτηση των στενών επαφών του 32χρονου Ρομά (φωτό)Κλιμάκιο γιατρών στη Νέα Σμύρνη για ιχνηλάτηση των στενών επαφών του 32χρονου Ρομά (φωτό)Κλιμάκιο γιατρών στη Νέα Σμύρνη για ιχνηλάτηση των στενών επαφών του 32χρονου Ρομά (φωτό)

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!