ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον οικισμό των ρομά στο Αλιβέρι ο Αχιλλέας Μπέος – Απολύμανση της περιοχής [εικόνες]

92626573 2530887730507633 3776049098189176832 o

 Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα σήμερα, με πιο εντατικούς ρυθμούς, οι απολυμάνσεις δρόμων, πάρκων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων στις περιοχές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας όπου διαμένουν συμπολίτες μας Ρομά, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

KEN 728X100

 Ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και την πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ επισκέφθηκε το Αλιβέρι, ενημερώθηκε για την κατάσταση από κατοίκους της συνοικίας και τους προέτρεψε για μια ακόμη φορά να παραμένουν σπίτια τους και να τηρούν όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις.

 Ο κ. Μπέος τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν και μπορεί να συνδράμει, αλλά πρωτίστως, όπως όλοι οι συμπολίτες μας, και οι ίδιοι πρέπει να βοηθήσουν τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και εν τέλει όλους μας.

 Βάσει των επίσημων στοιχείων που διαθέτει η ΚΕΚ-ΠΑ, στον οικισμό του Αλιβερίου διαμένουν 1.225 άτομα και στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής 500.

 Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού η Δημοτική Αρχή φρόντισε να λάβει μέτρα και στο πλαίσιο αυτό έγιναν απολυμάνσεις στα Κέντρα Εξυπηρέτησης των Ρομά, διανεμήθηκαν γάντια και μάσκες για τους εργαζόμενους, όπως επίσης και φυλλάδια της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης που δόθηκαν στους ανθρώπους των δύο περιοχών.

Παράλληλα, η γιατρός της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ενημέρωσε τον πληθυσμό των δύο καταυλισμών για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας που πρέπει να ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!