Αξιέπαινη πρωτοβουλία – Βολιώτης κτηνίατρος χαρίζει τροφή για τα αδέσποτα ζώα

92466908 3131190643578643 1061365446239846400 n

Θύματα της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού και του λουκέτου σε καταστήματα και μαγαζιά εστίασης έχουν πέσει και τα αδέσποτα ζώα, τα οποία σιτίζονταν από μεγάλο αριθμό καταστηματαρχών καθημερινά.

Φιλοζωικές οργανώσεις απευθύνθηκαν στον Δήμο Βόλου, ο οποίος ανακοίνωσε πρόγραμμα διανομής ζωοτροφών, οι οποίες και μοιράστηκαν στους συλλόγους, αλλά και ο κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται εντελώς δωρεάν.

Ένας γνωστός κτηνίατρος του Βόλου, με τη σειρά του έρχεται να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην επιβίωση των ζώων. Πρόκειται για τον Φιλήμωνα Διαμαντή και την ομάδα της Κτηνιατρικής Βόλου.

Διαθέτουν σε καθημερινή βάση τροφές σε ειδική συσκευασία έξω από το κτηνιατρείο, εντελώς δωρεάν, ώστε όποιο πολίτης το επιθυμεί να σιτίζει αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Κτηνιατρικής Βόλου: «Όπως αρκετοί συμπολίτες μας έτσι και εμείς στη Κτηνιατρική Βόλου αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στη σίτιση των αδέσποτων σκύλων και γατιών της περιοχής μας.
Όπως γνωρίζουμε στη πόλη μας αρκετά αδέσποτα σκυλιά τρέφονταν κυρίως έξω από εμπορικά ή μαγαζιά εστίασης, που λόγω των μέτρων είναι κλειστά και πλέον είναι πολύ δύσκολο γι αυτά να βρουν τροφή.
Όποιος έχει κοντά στο σπίτι του κάποιο αδέσποτο που δυσκολεύεται να βρει τροφή μπορεί να πάρει ένα από τα δωρεάν σακουλάκια που διαθέτουμε»

error: Content is protected !!