Δήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη Σπηλιά

93024587 1895753737223334 3769462924754550784 n 1 1 720x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Tην αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Σπηλιά ξεκίνησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι ζημιές σημειώθηκαν εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας νερού που έπεσε στην περιοχή μετά από έντονη βροχόπτωση, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης αναφερόμενος στην αποκατάσταση των ζημιών, τόνισε τα εξής: «οι πρόσφατες πρωτοφανείς βροχοπτώσεις δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Νέσσωνος του δήμου Τεμπών, όπως και στην Κοινότητα Σπηλιάς. Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας ξεκίνησε άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών. Επίσης, η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έτσι σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα διεκδικήσουμε έκτακτη χρηματοδότηση, για τεχνικά έργα που χρειάζεται η ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Νέσσωνος».

Στις φωτογραφίες πριν και μετά την αποκατάσταση:

Δήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη ΣπηλιάΔήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη ΣπηλιάΔήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη ΣπηλιάΔήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη ΣπηλιάΔήμος Τεμπών: Αποκατάσταση ζημιών στη Σπηλιά

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!