ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το τηλεοπτικό μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη

2851888


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, 19:30

Τηλεοπτικό μήνυμα απήυθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με τα απαγορευτικά μέτρα ενόψει Πάσχα λόγω κορωνοϊού.

«Με την υπεύθυνη στάση σας δαμάσατε την κρίση του κορωνοϊού», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός που ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και μίλησε για ανάκτηση της «εμπιστοσύνης» του πολίτη προς το κράτος.

«Δείξαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μας εξοπλίζει με πρόσθετο κουράγιο να συνεχίσουμε τη μάχη. Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα. Η παραμικρή επανάπαυση μπορεί να οδηγήσει σε οδυνηρό πισωγύρισμα, ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Θα μοιραστούμε τα βάρη της κρίσης με τρόπο δίκαιο. Η Ελλάδα μετά την πανδημία πρέπει να είναι μια ανανεωμένη Ελλάδα.  Είναι στο χέρι μας η αναγκη του σήμερα να θεμελιώσει την αναγέννηση του αύριο. Διανύουμε την πιο κρίσιμη εβδομάδα, Θα είναι το Πάσχα της αγάπης, αλλά και της ευθύνης. Δεν κινδυνεύει η πίστη μας αλλά η υγεία των πιστών. Μένουμε σπίτι βγαίνουμε νικητές. Καλή ανάσταση σε όλους και όλες», κατέληξε ο πρωθυπουργός.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, 19:43

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!