Διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε 437 οικογένειες από τον δήμο Σαρωνικού

2853020
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 18:53

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε 437 οικογένειες του δήμου Σαρωνικού, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΤΕΒΑ.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν όλες οι κοινωνικές δομές του δήμου Σαρωνικού, με την αρωγή των στελεχών της πολιτικής προστασίας, της καθαριότητας, της ύδρευσης και των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου. «Το πιο σπουδαίο όμως για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος», όπως σημειώνει ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, ήταν η μεγάλη συμμετοχή των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και «κυρίως εθελοντών συμπολιτών μας, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 110 άτομα».

«Πιστεύω ότι το μεγαλείο της ψυχής αυτών των ανθρώπων, των στελεχών του δήμου και κυρίως των εθελοντών, δεν αποτιμάται με ένα απλό ‘ευχαριστώ’. Νομίζω η ικανοποίηση για όλους όσους βοήθησαν είναι τα βλέμματα και η έκφραση της χαράς των συνανθρώπων μας, που σήμερα είδαν μια ανθρώπινη αλυσίδα, η οποία στέκεται δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Μαζί όλοι προχωράμε με τις καλύτερες ευχές για ένα καλό Πάσχα, σε όλους μας. Μένουμε σπίτι, μένουμε όρθιοι μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους», επισημαίνει ο κ. Φιλίππου.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 18:53

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!