Αστυνομικά μπλόκα στις εισόδους και εξόδους του Βόλου

5e81affe4575d
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνεχίζονται από την Ελληνική Αστυνομία τα αυστηρά μέτρα και οι έλεγχοι για την πιστή εφαρμογή των κανόνων που έχει θέσει η Κυβέρνηση και οι ειδικοί με τον φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

KEN 1

Οι συστάσεις από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προς τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις είναι ιδιαίτερα αυστηρές κυρίως για τις ημέρες του Πάσχα, προκειμένου κανείς να μην μετακινηθεί και να μειωθεί η πιθανότητα διασποράς του φονικού ιού.

Στα διόδια Μοσχοχωρίου, τόσο στα πλευρικά όσο και στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και σε εκείνα της Πελασγίας και στην παλιά εθνική οδό θα βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, οι οποίοι θα ελέγχουν εξονυχιστικά όλα τα οχήματα που θα διέρχονται.

Μπλόκο με περιπολικά θα υπάρχει και στο εθνικό οδικό δίκτυο από Βόλο για Αλμυρό, αλλά και από Βόλο για Πήλιο, ώστε να πραγματοποιούνται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις.

Όλη η αστυνομική δύναμη της Μαγνησίας θα είναι επί ποδός από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, ώστε τα μέτρα να τηρηθούν.

 

error: Content is protected !!