Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος με δημοσίευμα για τη διαμονή του στην καραντίνα: «Η αλητεία δεν έχει όρια»

mpeos
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για… αλητεία κάνει λόγω ο Αχιλλέας Μπέος σε δήλωσή του, αναφορικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που “αποκαλύπτει” όσα ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια εδώ και πολύ καιρό, ότι έχει αποσυρθεί σε ξενοδοχείο του Πηλίου, το οποίο δε λειτουργεί, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, τηρώντας την καραντίνα του κορωνοϊού.

KENT728X100 1

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου αναφέρει:

“«Μπανιστιρτζής» της ζωής των άλλων, μια και ο… εκδότης προφανώς δεν έχει δική του, ασχολείται τώρα με τα της οικογενείας μου και πως περνώ εγώ μαζί της την εποχή των περιορισμών. Παραβιάζει βεβαίως «ανοιχτές θύρες», κλειστές λόγω ανικανότητας δεν θα μπορούσε, γιατί το που και με ποιους διαμένω αυτό το διάστημα, από τις 9 Μαρτίου, ακόμα, εγώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία δημοσιοποιώ.
Είμαι λοιπόν με τα παιδιά και τα εγγόνια μου και τον αδελφό μου, που ήρθαν από την Αμερική, πριν την καραντίνα και εξ ανάγκης κάπου έπρεπε να διαμείνουν στη συνέχεια, διαμένω φιλοξενούμενος του ιδιοκτήτη στο ξενοδοχείο που δεν λειτουργεί και δεν έχει προσωπικό και τηρώ ευλαβικά όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις και τα μέτρα που προβλέπονται, μετακινούμενος μόνο για τα δημαρχιακά μου καθήκοντα και τις ανάγκες των συμπολιτών μου.
Για όλα αυτά, αν έχουν ακόμη απορίες, είναι ενήμερες όλες οι αρμόδιες Αρχές, ακριβώς γιατί δεν έχω να κρύψω ή να ντραπώ για κάτι, όπως ενδεχομένως να έχουν τα μέλη της εκδοτικής οικογένειας…
Σε κάθε περίπτωση αν επρόκειτο για διακοπές δεν θα είχα πρόβλημα, όπως κάνω πάντα, να το δημοσιοποιήσω, γιατί ζω με δικά μου χρήματα και όχι με χρήματα των φορολογουμένων (φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή, επιταγές εργολάβων του Δημοσίου και πολιτικών, επιδοτήσεις και τόσα άλλα), όπως η «αγία» οικογένεια Καρεκλίδη. Αυτά και χρόνια πολλά σε όλους, ακόμα και στους Καρεκλίδηδες…”

error: Content is protected !!