ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το ΕΕΔΕΓΕ

epimelhthrio larissas 1 780x405 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λάρισας:

Το ΕΕΔΕΓΕ αντιλαμβανόμενο την ανάγκη όλων να παραμείνουν στο σπίτι δημιουργικοί και αισιόδοξοι, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης στελεχών RESPONSE, σας προφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο (WEBINAR) με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα».

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι σημαντικό η ομάδα του καθενός να κρατηθεί δεμένη και κινητοποιημένη, ώστε να εξακολουθήσει να εργάζεται για ένα κοινό σκοπό, επιστρέφοντας στη νέα πραγματικότητα.

Πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο:

Στόχος είναι να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις δέσμευσης σε σχέση με τις ομάδες μας, πώς θα τους/τις καθοδηγήσουμε θετικά και από απόσταση και πώς θα προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας στις ανάγκες καθενός σε αυτές τις μοναδικές συνθήκες.

Πότε: Τρίτη 28/4/2020, ώρα 16.00-17.30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 90 λεπτά, Εισηγητές: Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Κυζιρίδης.

Δήλωση ενδιαφέροντος έως και 24/4/20: Παρακαλούμε να αποστείλετε στο [email protected] με κοινοποίηση στο [email protected], τα πλήρη στοιχεία σας: Email σύνδεσης, Όνομα, Επίθετο, Επιμελητήριο, Επάγγελμα, Κινητό τηλέφωνο.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας με link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Zoom) για να συμμετέχετε στις 28/4/2020 και ώρα 16.00-17.30.
Σας περιμένουμε σε ένα διαδραστικό σεμινάριο με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!