ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια για το φετινό Πάσχα

86696917 500129947368898 1396118212357128192 n 1
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή και το μήνυμά της πιο επίκαιρο από ποτέ. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που προσπαθούμε να σταθούμε δυνατοί και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της συγκυρίας.

KEN 1

Μακριά από συγγενείς και φίλους, μακριά από τους ναούς και τα έθιμα της παράδοσης, αλλά με οδηγό τις αξίες της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας, της ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο, οι Έλληνες αποδεικνύουν την αστείρευτη δύναμη που διαθέτουν και γίνονται παράδειγμα για άλλους λαούς. 

Το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής και του φωτός. Τη νίκη απέναντι στη φθορά και το θάνατο. Αυτό το μήνυμα ενώνει φέτος τους Έλληνες ακόμη πιο δυνατά, καθοδηγεί και στηρίζει τις προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο, για τη δική μας και τις επόμενες γενιές. 

Αυτό το Πάσχα μας δίνει την ευκαιρία να αναστήσουμε αξίες, αρχές και πρότυπα ζωής, να αναλογιστούμε ξανά τι αξίζει και τι όχι. 

Θερμές ευχές προς όλους τους συμπολίτες μας και ειδικά σε όσους υποφέρουν και ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, προσμένοντας τη δική τους Ανάσταση. 

Χρόνια πολλά με Υγεία και Δύναμη!

Καλό Πάσχα! »

error: Content is protected !!