ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου – Βλέπουν «δάκτυλο» Κολυνδρίνη σε απόκρυψη στοιχείων

086218b2ac4369b7cefd2acbee0be8b1 XL

Σε σοβαρή καταγγελία προχωρούν σήμερα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών, αφού φωτογραφίζουν την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ως υπεύθυνη για την απόκρυψη στοιχείων από τον μετρητή αέριας ρύπανσης τη Δευτέρα 13 Απριλίου μεταξύ 11.00 και 12.00.

KEN 728X100

 Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής αναφέρουν:

«ΘΑΥΜΑ!!ΘΑΥΜΑ!! Πολλοί δεν πιστεύουν στα θαύματα. Έρχονται όμως οι ίδιες οι περιστάσεις για να τους διαψεύσουν.

Ένα μοναδικό θαύμα ζήσαμε, για λίγο δυστυχώς την Τρίτη 14-04-20 κάνοντας τον συνήθη καθημερινό έλεγχο στην ιστοσελίδα των μετρήσεων του σταθμού της Περιφέρειας, του πανάκριβου (150.000!!) πιστοποιημένου και μοναδικού αξιόπιστου σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Βόλο, σύμφωνα με την κυρα Κολυνδρίνη, άσχετα αν μετράει μόνο 2 από τους 8 ρύπους που υποχρεούται βάσει νομοθεσίας (μια ασήμαντη λεπτομέρεια, μην δίνετε σημασία, κανένας δεν πεθαίνει από τις υπερβάσεις σε SO2, CO, NO, O3…μόνο από τα ΡΜ2.5 & ΡΜ10). 

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (https://bit.ly/34y4LaS) οι ενδείξεις στον μετρητή του ΥΠΕΚΑ για τη Δευτέρα 13-04-2020 και ώρες 11.00-12.00 το πρωί ήταν ΚΕΝΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!! ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ!! 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εκστασιασμένοι από τη Θεία παρέμβαση αφήσαμε για λίγο το πληκτρολόγιο για να προσευχηθούμε, ευχαριστώντας τον Μεγαλοδύναμο που εξαφάνισε τη ρύπανση από την αέρια ρύπανση στην πόλη μας έστω και για ένα δίωρο (μην είμαστε και πλεονέκτες, είναι μια καλή αρχή…κάλιο αργά παρά ποτέ). Επειδή όμως είμαστε ελαφρώς άπιστοι Θωμάδες (και όχι μόνο τώρα που είναι επίκαιρος) κάτι δεν μας φάνηκε εντάξει. 

Ξαναπιάσαμε το πληκτρολόγιο λοιπόν και οδηγούμενοι από μία ανώτερη δύναμη μπήκαμε στην διαδικτυακή πλατφόρμα waqi.info, αυτή την οποία η κ. Κολυνδρίνη αποκάλεσε ως “πεκινουά ΜΚΟ”, χωρίς να γνωρίζει προφανώς ότι δίνει στοιχεία από μετρητές που ανήκουν και στο ΥΠΕΚΑ και σε Πανεπιστήμια. Και το καλύτερο; δεν γνώριζε η Αντιπεριφερειάρχης ότι ο ίδιος ο μετρητής της Περιφέρειας της είναι ενταγμένος σε αυτή την πλατφόρμα (αυτό κι αν είναι θαύμα!!). 

Ψάχνοντας λοιπόν για τις ενδείξεις του ίδιου μετρητή (του ΥΠΕΚΑ) που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα για το ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή τη Δευτέρα 13-04-2020 ώρες 11.00-12.00, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι “ήταν στο Θεό”!! 574 τα ΡΜ10 (ημερήσιο όριο τα 50) και 134 τα ΡΜ2.5 (με ημερήσιο όριο τα 25) όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες όπου φαίνονται τα γραφήματα των τελευταίων 48 ωρών με τον δείκτη ποιότητα του αέρα (AQI) να έχει ένδειξη με χρώμα βαθύ κόκκινο, δηλαδή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!! 

Άρα κατά πάσα πιθανότητα δεν υπήρξε Θεία παρεμβαση αλλά μάλλον παρέμβαση από τη “θεία” (ή τον “θείο” ή τους “θείους”, είναι και πολλοί-ες παναθεμά τους).

Δυστυχώς, με αυτά που γίνονται στο Βόλο από τις δήθεν αρμόδιες τοπικές αρχές μόνο το χιούμορ μπορεί να μας αποτρέψει από το να στραφούμε σε πιο βίαιες αντιδράσεις. Αλλά ως πότε; 

Ως επίλογο να μηνύσουμε στους “θείους” και στις “θείες” ότι επειδή τα δικαστήρια είναι κλειστά λόγω κοροναϊού, απλώς θα καθυστερήσει η νέα μήνυση της Επιτροπής κατά των “υπευθύνων” γι’ ακόμη ένα έγκλημα κατά της ζωής των Βολιωτών.

ΥΓ: Το περιστατικό αυτό καταγγέλθηκε στην σελίδα της Επιτροπής στο Facebook αλλά μάλλον η Εισαγγελία Βόλου δεν “μπαίνει” στο Facebook. »

 

 

 

Το TheNewspaper.gr δεν υιοθετεί, όπως είναι αυτονόητο τα καταγγελόμενα, αλλά δημοσιεύει όπως οφείλει τις καταγγελίες του φορέα.

error: Content is protected !!