ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Στον «σταυρό του μαρτυρίου» πολύτεκνη οικογένεια – Η έκκληση για βοήθεια

Στιγμιότυπο 2020 04 17 6.19.38 μμ

Τον… σταυρό του μαρτυρίου σηκώνει μία πολύτεκνη οικογένεια από τον Βόλο, που απευθύνει έκκληση για βοήθεια στους συμπολίτες μας ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr οι κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου έγιναν σήμερα, για άλλη μία φορά μάρτυρες ενός δράματος που παίζεται με πρωταγωνιστές πέντε ανήλικα παιδιά και τους δύο γονείς τους.

Όσα χρήματα συγκέντρωσε από την εργασία του ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας, δόθηκαν ως έναντι στο ενοίκιο του σπιτιού που διαμένουν, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς χρήματα για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ η οικονομική τους κατάσταση παραμένει φρικτή.

Ανάμεσα στα ανήλικα παιδιά του και δύο δίδυμα 7 μηνών. Η κραυγή απόγνωσης έφτασε στα αυτιά των κοινωνικών λειτουργών της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, οι οποίοι διαπίστωσαν οτι τα παιδιά ζούσαν τις τρεις τελευταίες ημέρες τρώγοντας αλεύρι και νερό που τους τάιζε η 40χρονη μητέρα τους.

Αμέσως, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του Δήμου Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και στο σπίτι της οικογένειας στο κέντρο του Βόλου έφτασαν τσάντε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ημέρες του Πάσχα.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr η οικογένεια έχει ανάγκη από πάνες pampers 4kg+ και γάλα πράσινο Frezylac 2.

Οι υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ δέχονται προσφορές στο τηλέφωνο: 694 679 7791 (κ. Νατάσα Μορφογιάννη, πρόεδρος)

 

 

error: Content is protected !!