Συγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

DSC 0984 1 anastasi agios axillios 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε κλίμα συγκίνησης χιλιάδες Λαρισαίων βγήκαν στα μπαλκόνια ακριβώς τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου για να ψάλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας με αναμμένες λαμπάδες και κεριά στα χέρια, περίμεναν υπομονετικά τους δείκτες του ρολογιού να συναντηθούν στον αριθμό δώδεκα, για να ξεκινήσουν όλοι μαζί να ψέλνουν αρχικά το “Χριστός Ανέστη εκ νεκρών” και στη συνέχει να ανταλλάσσουν ευχές.

Την ίδια ώρα οι καμπάνες των εκκλησιών ηχούσαν χαρμόσυνα, ενώ λίγοι πιστοί συγκεντρώθηκαν έξω από αυτές.

Πραγματικά σπάνιες στιγμές γεμάτες συναίσθημα αλλά και νοσταλγία για εκείνες τις Αναστάσεις του παρελθόντος, όπου οι εκκλησίες πλημμύριζαν με πιστούς.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Συγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΣυγκίνηση: Ανάσταση στα μπαλκόνια για χιλιάδες Λαρισαίους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!