Συνεχίζουν να σπάνε βιτρίνες σε καταστήματα του Βόλου – Χειροπέδες σε έναν κλέφτη εν μέσω καραντίνας

τζαμαρια σπασμενη

Συνεχίζονται από αγνώστους οι βανδαλισμοί καταστημάτων στο κέντρο του Βόλου, εν μέσω της καραντίνας, που έχει μετατρέψει την εμπορική αγορά σε έρημο τοπίο, ιδίως τις νυχτερινές ώρες.

KEN 728X100

Ύστερα από τα περιστατικά σε καταστήματα εστίασης που είχε καταγράψει προ τριών εβδομάδων το TheNewspaper.gr, στην Τ. Οικονμάκη και στο ΤΕΕ, οι δράστες φαίνεται να επέστρεψαν, βάζοντας στόχο αυτή τη φορά διάφορα καταστήματα.

Μαγαζιά στις οδούς Πολυμέρη, Ανθίμου Γαζή και Σπ. Σπυρίδη έπεσαν θύματα των αγνώστων δραστών, οι οποίοι κινούνται τις νυχτερινές ώρες και προκαλούν σημαντικές φθορές, σπάζοντας βιτρίνες, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν πράγματα από τις προθήκες των καταστημάτων.

Εξαίρεση αποτέλεσε κατάστημα εσωρούχων στην οδό Σπ. Σπυρίδη, από το οποίο ο δράστες αφαίρεσε χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των 200 ευρώ και συνελήφθη, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει και κομμωτήριο στην ίδια περιοχή.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν πρόκειται για τον ίδιο δράστη σε όλες τις περιπτώσεις της πρόκλησης φθορών, καθώς η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Οι καταστηματάρχες ζητούν από την Αστυνομία πιο συχνές περιπολίες σε όλη την έκταση της εμπορικής αγοράς και κυρίως τις νυχτερινές ώρες για τη διασφάλιση της περιουσίας τους.

 

error: Content is protected !!