ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: 927 έλεγχοι απαγόρευσης κυκλοφορίας σε μία εβδομάδα – 17 παραβάτες

94217634 857483438060097 6730428922103595008 n

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας από το Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο απολογισμό, μέσα σε επτά ημέρες, πραγματοποιήθηκαν από το Λιμεναρχείο Βόλου 902 έλεγχοι στην χερσαία ζώνη Λιμένος και βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις με αντίστοιχα πρόστιμα ύψους 150 ευρώ, σε όποιον δεν έφερε μαζί του την απαραίτητη έντυπη ή ηλεκτρονική βεβαίωση σκόπιμης κυκλοφορίας.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επίσης, διενεργήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου 25 έλεγχοι, χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.

Οι Περιφερειακές Διοικήσεις Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.) ιδρύθηκαν το 2001, αποτελούν περιφερειακές υπηρεσίες του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με αρμοδιότητα τον έλεγχο και τον συντονισμό της δραστηριότητας των Υπαγόμενων Λιμενικών Αρχών.
Η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με έδρα τον Βόλο έχει περιοχή ευθύνης τις ηπειρώτικες ακτές τις χώρας στους λιμένες όρμους και την κατά νόμο χερσαία περιοχή αρμοδιότητας Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και την αντίστοιχη χωρική θάλασσα από τις εκβολές του χειμάρρου Παπαπούλι Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας διατρέχουν το σύνολο της ακτογραμμής Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Βόρειας Βοιωτίας μέχρι το Σέσι Γραμματικού Αττικής. Επίσης στην περιοχή ευθύνης της ανήκουν η Εύβοια, η ν. Σκύρος, οι Βόρειες Σποράδες καθώς και πλειάδα νησίδων και βραχονησίδων. Στην 4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ υπάγονται οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας, Βόλου, Καρύστου, Αιδηψού, Στυλίδας, Σκιάθου, Κύμης με τα υποτεταγμένα σε αυτές κλιμάκια.

 

error: Content is protected !!