Σε προληπτική καραντίνα τμήμα της ΓΑΔΑ

2856441


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 11:17

Συναγερμό στη ΓΑΔΑ έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον Aφγανό μετανάστη από τη δομή της Μαλακάσας που βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό, αφού, όπως έγινε γνωστό, είχε επισκεφτεί το Τμήμα Ανηλίκων. Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει αστυνομικοί, αλλά και οι οικογένειες των αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το Μεγάλο Σάββατο Αφγανός μετανάστης μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του που διαβιούσαν στη δομή της Μαλακάσας αρχικά προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλουν την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού από ομοεθνή του μέσα στη δομή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μέσα στη ΓΑΔΑ.

Την Κυριακή μεταφέρθηκαν και στο Νοσοκομείο Παίδων για να γίνει εξέταση του παιδιού. Σημειώνεται ότι είχε προσαχθεί και ο φερόμενος δράστης που αργότερα αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν στοιχειοθετήθηκε η καταγγελία.

Στο Κ.Υ. Καπανδριτίου είχαν ληφθεί δείγματα της οικογένειας προς εξέταση κορωνοϊού και τελικά προέκυψε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Κατά συνέπεια μπήκαν σε καραντίνα και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, δηλαδή αστυνομικοί της Προστασίας Ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 11:19

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!