Το έστρωσε… ανοιξιάτικα στο Λιβάδι – Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)

l5 livadi xionia
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω Άνοιξης και προ των πυλών του Μαΐου, ενώ στην Λάρισα πριν λίγες ημέρες το θερμόμετρο άγγιξε τους 30 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ορεινά της Ελασσόνας χιόνισε κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Στο Λιβάδι μάλιστα το έστρωσε για τα καλά για πολλοστή φορά φέτος, την στιγμή που άλλες περιοχές του νομού Λάρισας δεν είδαν χιόνι ούτε με το …κιάλι, πόσο μάλλον Απρίλιο μήνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)Το έστρωσε... ανοιξιάτικα στο Λιβάδι - Σε χιονισμένο τοπίο ξημέρωσαν τα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!