Μπασδέκη: Οι δικηγόροι από 13 Μαρτίου περιμένουν η Πολιτεία να σταθεί αρωγός στην οικονομική τους καταστροφή

basdeki large 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

Με καυστικό ύφος, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη σχολίασε την εξέλιξη με την ματαίωση της τηλεκατάρτισης, αλλά και το γεγονός πως οι δικηγόρο που βρίσκονται με αναστολή δραστηριότητας από τις 13 Μαρτίου, δε γνωρίζουν πώς και πότε θα τους καταβληθεί αποζημίωση.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Μπασδέκη έγραψε συγκεκριμένα: “Voucher τέλος.
Ζήσαμε τραγελαφικά φαινόμενα με την οικονομική ενίσχυση των επιστημόνων. Αποζημίωση ειδικού σκοπού , ή ” επιμόρφωση” . Επιλέχθηκε τελικά η “επιμόρφωση” παρά τις έντονες αντιδράσεις. Ορισμένοι υπουργοί στα κανάλια συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο ποιος θα είναι πιο προσβλητικός προς τους επιστήμονες και υπερθεμάτιζαν στο πόσο ” καλά” είναι τα voucher και τα επέβαλαν. Και τελικά αποδείχθηκε ότι τα voucher δεν ήταν σωστός τρόπος οικονομικής ενίσχυσης των επιστημόνων και ανακλήθηκαν. Αλλά ακόμη δεν ανακοινώθηκε ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα καταβληθεί η αποζημίωση!!!!!

Και οι Δικηγόροι απο 13 Μαρτίου με αναστολή της δραστηριότητας τους περιμένουν η Πολιτεια να σταθεί αρωγός στην οικονομική τους καταστροφή!! Α και αποφάσισαν να λειτουργήσουν τα δικαστήρια και υποθ/ κεία της χώρας για να γίνονται προσημειώσεις (sic) χωρίς να ερωτηθούν οι δικηγόροι και χωρις γνωστα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΗΜΩΝ.

Τελικά ζούμε στη ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ και πορευόμεθα έτσι χωρίς πρόγραμμα.”

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!