Ο Βολιώτης DJ Dirty Harry στέλνει μήνυμα: Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει κίνημα στήριξης DJs

80805871 10162723613875075 7095401778195202048 o
stergiou
fotou
728x110 3

  Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε έχει φέρει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση εργαζόμενους αλλά και επιχειρηματίες. Η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει κάποια μέτρα στήριξης για πολλούς κλάδους βοηθώντας έτσι οικονομικά ανθρώπους που έχουν πληγεί σημαντικά.
Από τα μέτρα αυτά λείπουν αρκετά επαγγέλματα όπως και αυτό του δισκοθέτη. Ναι σωστά, αυτού του τύπου που είναι υπεύθυνος για την διασκέδασή σας όταν πίνετε τον καφέ ή το ποτό σας.

728X100

Για πολύ κόσμο το συγκεκριμένο επάγγελμα θεωρείται χόμπι, κάτι που δεν ισχύει.
Χόμπι είναι το surf, η ποδηλασία, το σκάκι κ.α, όπου ναι μεν υπάρχουν επαγγελματικές προοπτικές, πολύ περιορισμένες βέβαια μιας και ανήκουν στον κόσμο των σπορ, είναι όμως ασχολίες που ευχαριστούν κυρίως τον εαυτό μας και όχι κάποιον άλλο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Οι DJs έχουν οικογένειες που ζουν από τα μεροκάματα τους, ξοδεύουν χρήματα για να ακούμε νέες μουσικές και πληρώνουν λογαριασμούς όπως όλοι μας. Με λίγα λόγια, δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν μουσικό που παίζει σε ένα κέντρο ή σε ένα συγκρότημα αμειβόμενος για τις υπηρεσίες του.

Όλη αυτή, λοιπόν, η κατάσταση που ζούμε έχει πλήξει σημαντικά τον κλάδο φέρνοντας πολλούς DJs σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Βολιώτης DJ Dirty Harry (Χάρης Σιούλας) από το νέο του κανάλι στο Youtube έστειλε το δικό του μήνυμα το οποίο είναι και ένα κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους (και όχι μόνο) να ενωθούν στηρίζοντας το επάγγελμα ενώ μαζί του έχουν ήδη ταχθεί αρκετοί ντόπιοι DJs.
Για να δούμε… θα ξεκινήσει κάτι ανάλογο και στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Το Blissmag θα βρίσκεται δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες.

 

πηγη: blissmag.gr

error: Content is protected !!