Βόλος: Εκατοντάδες παράπονα για την Εθνική Τράπεζα – «Κατεβάσαν τα μολύβια»

unnamed 9
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Εκατοντάδες είναι τα παράπονα και οι καταγγελίες αναγνωστών, που φτάνουν στην αίθουσα σύνταξης του TheNewspaper.gr για την λειτουργία των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στον Βόλο, αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται εν μέσω πανδημίας σε κεντρικό επίπεδο.

Ο αριθμός 181818 που ανήκει στο τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας δε δέχεται κλήσεις εδώ και ημέρες, με φωνητικό μήνυμα που ενημερώνει οτι “θα καλέσει τον πελάτη κάποιος εκπρόσωπος, λόγω φόρτου εργασίας”. Βεβαίως, στις εκατοντάδες απόπειρες που έκαναν οι δημοσιογράφοι του TheNewspaper.gr, αλλά και πελάτες, κανένας υπάλληλος δεν επικοινώνησε τις επόμενες ώρες και μέρες!

Εκτός τούτου, αναγνώστης της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας καταγγέλει οτι προσήλθε σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Βόλο για να ανοίξει λογαριασμό καταθέσεων, προκειμένου να κατατεθούν έως τέλη Απριλίου χρήματα από πρακτική άσκηση.

Η απάντηση των υπαλλήλων ήταν οτι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό διότι όλοι είναι απασχολημένοι στην εξυπηρέτηση των συνταξιούχων.

Μετά από την καταγραφή όλων αυτών των περιστατικών γεννάται το ερώτημα, αν η Εθνική Τράπεζα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της, σε μία τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία.

error: Content is protected !!