ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοκινητοπομπή του ΠΑΜΕ στον Βόλο [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2020 04 27 8.03.22 μμ 1

Αυτοκινητοπομπή στους δρόμους του Βόλου έκαναν τα μέλη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ενημερώνοντας τους πολίτες για την περιοδεία που θα κάνουν τα στελέχη του σε γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την αυτοκινητοπομπή συνόδευαν σημαίες αλλά και παρατεταμένες κόρνες που προκάλεσαν ανησυχία.

Πήραν μέρος εκπρόσωποι των Σωματείων: Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, Συνδικάτο ΟΤΑ, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το ηχογραφημένο σποτ που ακουγόταν σε όλη τη διάρκεια της μηχανοκίνητης πορείας έλεγε τα εξής:

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες

Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία, προχώρησε σε ισχυρό χτύπημα εργασιακών δικαιωμάτων, έδωσε το πράσινο φως στην εργοδοσία να κάνει ότι θέλει.  Κυβέρνηση και εργοδοσία αξιοποιούν την πανδημία για να σαρώσουν όποιο εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει. Σχεδιάζουν για την «επόμενη μέρα», να μην αφήσουν τίποτα όρθιο! 

Υψώνουμε την γροθιά μας, δεν το βάζουμε κάτω, δεν θα αποδεχτούμε να ξαναπληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης. Δεν θα υποστείλουμε τις διεκδικήσεις μας. Δεν θα παραδώσουμε τα δικαιώματα μας, τη ζωή μας. 

Μένουμε ενωμένοι, δυνατοί, οργανώνουμε την απάντηση μας, απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, που ήρθαν για να μείνουν και σε ότι νέο προετοιμάζουν. 

Με αλληλεγγύη, οργάνωση και συλλογική διεκδίκηση η μόνη διέξοδος για να βγει ο εργαζόμενος λαός όρθιος από την πανδημία και την κρίση είναι ο δρόμος της οργανωμένης αντεπίθεσης.

 Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!