Προσφορά της ΕΨΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

XORHGIA1
stergiou
fotou
728x110 3

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης  κ. Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά για την προσφορά τους:

728X100
  • Την Εταιρεία ΕΨΑ Α.Ε. για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας αναψυκτικών.
  • Την Εταιρεία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. για την χορηγία μεγάλης ποσότητας χυμών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου.

Η προσφορά σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική ειδικά αυτή την χρονική περίοδο όπου το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις τακτικές διανομές των ωφελούμενων αλλά και τις έκτακτες αιτήσεις χορήγησης τροφίμων αδύναμων πολιτών που είναι υπεράριθμες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

error: Content is protected !!