Ανανέωση του νερού σε δίκτυα κτηρίων συστήνει η εταιρεία

2859394
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 14:08

Οδηγίες στους καταναλωτές για την ομαλή επαναλειτουργία των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε κτήρια που έμειναν κλειστά για καιρό δίνει η ΕΥΑΘ, καθώς, όπως επισημαίνει, «η επικείμενη “επαναφορά στην κανονικότητα” αφορά και στις σωληνώσεις των εγκαταστάσεών μας, το νερό των οποίων θα πρέπει να ανανεωθεί». 

Συγκεκριμένα, η ΕΥΑΘ ΑΕ με σημερινή της ανακοίνωση καλεί τους διαχειριστές των κτηρίων, τα οποία έμεναν κλειστά λόγω των μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊου, «να αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές για τουλάχιστον δύο λεπτά, προκειμένου να απομακρυνθεί το νερό που έχει εγκλωβιστεί στα εσωτερικά δίκτυα επί μακρόν». Επίσης, συνιστάται να τραβήξουν τα καζανάκια σε όλους τους χώρους υγιεινής των κτηρίων, στην ίδια λογική της επανακυκλοφορίας του νερού στο εσωτερικό δίκτυο.

Η ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει για «την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια του νερού που φτάνει στους καταναλωτές» και υπενθυμίζει ότι για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορούν να καλούν στο 2310.966.600 (για τυχόν βλάβες στο 11124).


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 14:08

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!