Επιτομή ανευθυνότητας η ανακοίνωση του υπ. Προστασίας του Πολίτη για τον ξυλοδαρμό

2859553
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 18:48

KEN 1

Ουδεμία ευθύνη αποδέχεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τον ξυλοδαρμό πολίτη στο κέντρο της Αθήνας. Αντίθετα με ανακοίνωσή του, ρίχνει το μπαλάκι στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί την εκδοχή του “Ρουβίκωνα” και υποβαθμίζει την υπόθεση λέγοντας πως πρόκειται για «συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του “Ρουβίκωνα” ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς «κατά σύμπτωση» περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή.

Σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή.Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.

Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων , Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν.

Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, 18:48

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!