ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θερινό Πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

20200504 141717
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου βρέθηκε  σήμερα  ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Μαγνησίας, Πύραρχος Ν. Μητσιογιάννης, προκειμένου να επιθεωρήσει χώρους στους οποίους θα εγκατασταθεί το νέο Θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, σύμφωνα με το νέο αντιπυρικό σχεδιασμό.

KEN

Προηγήθηκε ανεπίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παναγίωτη Κουτσάφτη, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας. Οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιπυρική θωράκιση του Δήμου, ενόψει και των συσκέψεων των Συντονιστικών Οργάνων που θα ακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, που αποτελεί και βασικό τουριστικό θέρετρο του νομού.

Το θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην Τσαγκαράδα, σε χώρους που στεγαζόταν  ο πρώην Εθελοντικός Σταθμός, οι οποίοι θα ανακαινιστούν πλήρως, προκειμένου να είναι λειτουργικοί.

Για το διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Μαγνησίας άμεσα θα υπάρξουν ανάλογες επισκέψεις στους υπόλοιπους Δήμους του νομού, προκειμένου να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι χώροι, από πλευράς υποδομών και επιχειρησιακής δυνατότητας, ώστε οι Δήμοι να προχωρήσουν στην τελική φάση ετοιμασίας των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα Θερινά Πυροσβεστικά Κλιμάκια, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

error: Content is protected !!