ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Άδειες καρέκλες ξεκίνησαν να στήνονται στο Φρούριο – Μία ιδιότυπη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών καφέ και εστίασης (φωτο)

k1 karekles 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος στην συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας Empty Chairs (άδειες καρέκλες) που διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη στις 8 το απόγευμα με την συμμετοχή και της Λάρισας από πλευράς του τοπικού συλλόγου ΣΙΚΑΕΛ (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίας Νομού Λάρισας).

Οι επιχειρηματίες ξεκίνησαν ήδη από τις 6 το απόγευμα να τοποθετούν άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους στον λόφο του Φρουρίου (πλατεία Λαμπρούλη) για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Η εκδήλωση-διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα στις 8μ.μ. ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού Empty Chairs.

Δείτε φωτογραφίες:

Λάρισα: Άδειες καρέκλες ξεκίνησαν να στήνονται στο Φρούριο – Μία ιδιότυπη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών καφέ και εστίασης (φωτο)Λάρισα: Άδειες καρέκλες ξεκίνησαν να στήνονται στο Φρούριο – Μία ιδιότυπη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών καφέ και εστίασης (φωτο)Λάρισα: Άδειες καρέκλες ξεκίνησαν να στήνονται στο Φρούριο – Μία ιδιότυπη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών καφέ και εστίασης (φωτο)Λάρισα: Άδειες καρέκλες ξεκίνησαν να στήνονται στο Φρούριο – Μία ιδιότυπη διαμαρτυρία των ιδιοκτητών καφέ και εστίασης (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!