ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο – Επιθεώρηση δημάρχου και διοικητή [εικόνες]

ΦΩΤΟ 2 2020 05 05 23 39 48
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχάλης Μιτζικός με τους συνεργάτες του Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτριο Ραμματά, Πρόεδρο Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Νηλείας Ιωάννη Ευαγγελινό και ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Μαγνησίας Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, συναντήθηκαν την Τρίτη 05/5/2020, προκειμένου να επιθεωρήσουν χώρους που δύνανται να φιλοξενήσουν το νέο Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

KEN 1

Από τις δυο πλευρές έγιναν τοποθετήσεις σχετικά με τις προσφερόμενες εγκαταστάσεις και κυρίως με την επιλογή της τελικής τοποθεσίας, όπου θα εγκατασταθεί το Κλιμάκιο, ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατό περισσότερο επιχειρησιακά, δεδομένου ότι βρίσκεται σ΄ ένα κομβικό σημείο από πλευράς γεωγραφικής θέσης.

Επιπλέον, έγινε αναφορά και στην πρόοδο των εργασιών συντήρησης που αφορούν στο δεύτερο Εποχικό Κλιμάκιο, που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Νοτίου Πηλίου και καλύπτει την περιοχή Νεοχωρίου, το οποίο επίσης θα παραδοθεί προς χρήση εντός των προσεχών ημερών.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με γενικότερη συζήτηση περί θεμάτων συνεργασίας και καλύτερου συντονισμού, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που βρίσκεται μπροστά μας.

error: Content is protected !!