Βόλος: «Δημιουργώντας από το Σπίτι» – Μαθητικός διαγωνισμός Διηγήματος με θέμα το Περιβάλλον

page 1 455x250 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου, συμμετέχει στη δράση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, για τη διοργάνωση πολύπτυχου διαγωνισμού με θέμα: «Δημιουργούμε στο σπίτι», προτείνοντας τη δημιουργία πεζού κειμένου – διηγήματος με θέμα το Περιβάλλον.

KENT728X100 1

Μέσα από τη δράση αυτή, στόχος είναι, οι μαθητές – τριες να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητα τους και να εκφράσουν αγωνίες, όνειρα, ελπίδες, στον ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν αυτή την κρίσιμη για όλους μας περίοδο.

Η προσπάθεια αυτή, συμπίπτει με τις πολιτιστικές δραστηριότητες που προωθούμε, με αφορμή τη συμπλήρωση 83 ετών από την ίδρυση του ομίλου μας.

Στους διαγωνιζόμενους θα δοθούν χρηματικά βραβεία κι έπαινοι, ενώ τα έργα που θα διακριθούν από την επιτροπή εκπαιδευτικών και λογοτεχνών,  θα τυπωθούν σε ειδική έκδοση.

Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και στην  Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας κα. Σοφία Κανταράκη για τη συνεργασία.

Ευελπιστούμε ότι, οι μαθητές κι οι μαθήτριες θ’ αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, “αγκαλιάζοντας” δημιουργικά αυτή την προσπάθεια.

error: Content is protected !!