Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ευχαριστεί τους δωρητές του

pgnl 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του ΠΓΝ Λάρισας ευχαριστούν θερμά:

την εταιρεία «Beiersdorf /Nivea » που προχώρησε στη δωρεά κρεμών χεριών για το προσωπικό του νοσοκομείου στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης στον σημαντικό αγώνα που καταβάλλειτις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε. Η εταιρεία Beiersdorf /Nivea με τον δικό της τρόπο συνδράμει στη μάχη κατά του COVID-19 και η κίνηση αυτή μας συγκινεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων που προχώρησε στη δωρεά ζωγραφιών παιδιών ηλικίας Δημοτικού, εμπνευσμένων από τη δύσκολη παρούσα συγκυρία. Είναι γνωστές σε όλους μας οι δράσεις του Σώματος Προσκόπων που για άλλη μια φορά με τις κινήσεις εθελοντισμού του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση .

την εταιρεία «NANSY ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΦΑΣΟΝ – ΦΟΥΣΙΚΑΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» που εδρεύει στη Διονύσου 2, στη Λάρισα, για τη δωρεά εθελοντικής εργασίας ραφής χιλίων εκατό (1.100) τεμαχίων καλυμμάτων του κεφαλιού (κουκούλων) νια τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Άλλη μια επιχείρηση της Λάρισας είναι συμπαραστάτης στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση της κρίσης.

τον Μορφωτικό Σύλλογο Δοτσικού Γρεβενών που μας δώρισε ένα τεμάχιο από τη βιβλιοθήκη του Συλλόγου με τίτλο «Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ». Άλλη μία κίνηση από Μορφωτικό Σύλλογο που μας γεμίζει συγκίνηση και χαρά.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!