Ευχαριστήρια επιστολή για την εθελοντική αιμοδοσία προς τους βουλευτές Κων. Μαραβέγια και Αθ. Λιούπη

Στιγμιότυπο 2020 05 07 1.19.47 μμ
stergiou
fotou
728x110 3

Ευχαριστήρια επιστολή για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας την Μεγάλη Πέμπτη, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, απέστειλε στους βουλευτές Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Κων. Μαραβέγια και Αθ. Λιούπη, ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου. 

728X100 3

Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, συγχαίρουν τους δυο βουλευτές για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την Υπηρεσία της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, μια πράξη ύψιστης ηθικής σημασίας και αγάπης. Επιπρόσθετα πράξεις σαν και αυτή εξασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή που απαιτείται στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του νέου κορωνοϊού COVID-19. Παράλληλα, μέσα στο γενικευμένο κλίμα αγωνίας που βιώνουν οι θαλασσαιμικοί, ενδυναμώνουν τον πάσχοντα στον αγώνα του για τη ζωή». 

Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την ελπίδα να υπάρξει συνέχεια της πρωτοβουλίας των δυο βουλευτών της Ν.Δ., καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι πάγιες και συνεχείς και αναμένεται να αυξηθούν το επόμενο διάστημα με την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων στο Γ.Ν.Βόλου. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο άμεση και επιτακτική την ανάγκη για προσφορά αίματος. 

Τέλος, επισημαίνει την ανάγκη συνεργασίας και για άλλα αιτήματα του Συλλόγου, όπως η πλήρωση του οργανικού κενού της θέσης αιματολόγου στο Γ.Ν.Βόλου καθώς και η αντικατάσταση της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Βόλου.

error: Content is protected !!