Η Δ. Κολυνδρίνη για τον θάνατο του πατέρα της: Μόνο όταν το ζεις κατανοείς τι θα πει πόνος

kolindirini 577 455x250 2 455x250 1 455x250 1
milonas 728x90 1
728x110 2

Με ένα συγγνώμη που για τρεις ημέρες απείχε από τα καθήκοντά της λόγω του θλιβερού καθήκοντός της να αποχαιρετήσει τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, καταλήγει το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη. Ο πατέρας της Στέφανος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια στο πένθος και τη θλίψη.

Η ίδια σε μήνυμά της περιγράφει τα συναισθήματα που έζησε όλο αυτό το διάστημα και ευχαριστεί τον κόσμο που στάθηκε δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το μήνυμα της Δωροθέας:

“Ένα ευχαριστώ ασφαλώς αδικεί όσα αισθάνομαι για τον καθένα και την καθεμία από εσάς που σταθήκατε δίπλα μας , ο καθένας με το δικο του τρόπο, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μας! Είναι στιγμές που οι λέξεις αδυνατούν να αποτυπώσουν τα συναισθηματα .

Είναι γεγονός πως μόνο όταν το ζεις , κατανοείς τι θα πει πόνος …πόνος ανείπωτος , πόνος που σου ξεριζώνει την ψυχή . Η ζωή σου περνάει με εκείνον δίπλα όλη από μπροστα σου σαν ένα φιλμ. Και ψάχνεις εναγωνίως μια κακή στιγμή, μια εμπειρία άσχημη που θα μαλακώσει πρόσκαιρα τον πόνο και θα σε κάνει να ξεχνάς τα τρυφερά του λόγια που ηχούν από την ώρα που ήρθες στη γη μέχρι και που έφυγε. Αλλά η αγάπη και η θέρμη που έχεις πάρει, όσα έχεις μέσα σου και όσα απλόχερα σου χάρισε δεν αφήνουν ούτε χαραμάδα. Σας ευχαριστω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα όμορφα λόγια σας , για την έμπρακτη στήριξη ,για τη δύναμη και τη συγκίνηση που μας δώσατε και κυρίως γιατί για άλλη μια φορά αποδείξατε πως είστε η μεγάλη μου οικογένεια…

Αυτή που είναι δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες μου. Αυτή που γνώρισε ο πατέρας μου οδηγώντας τα πρώτα λεωφορεία ακόμη που διέσχισαν τους χωμάτινους δρόμους του Νομου…και που όταν με βλέπατε με προσφωνουσατε , η κόρη του Στεφάνη . Ευχαριστώ Όλους και Ολες για πολλοστή φορά . Η ζωή συνεχίζεται με τους ανθρώπους που αγαπούμε, είτε βρίσκονται εν ζωή ,είτε όχι και είναι πάντα δίπλα μας .

Εμείς επιλέγουμε μόνο το χώρο που θα τους αναζητούμε και θα τους βρίσκουμε πάντα εκεί ..Γιατί όλα πεθαίνουν, η ΑΓΑΠΗ όμως ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ. Συγχωρέστε με αν δεν απάντησα στα εκατοντάδες τηλεφωνηματα και αν δεν κατάφερα να απαντήσω στα μηνυματα ,παρότι το προσπάθησα. Τα διάβασα όλα , έχω δει όλες τις κλήσεις και σας νοιώθω κοντά μου . Τέλος συγχωρέστε με που αυτές τις 3 μέρες απειχα για πρώτη φορά από τα καθήκοντά μου ως φυσική παρουσία…όλα έρρεαν ωστόσο κανονικά και ευχαριστώ όσους βοήθησαν και σ αυτό . Να είστε όλοι καλά .”

error: Content is protected !!