ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Ορφανοτροφείο Βόλου δίνει τη λύση στον «Γολγοθά» που ανεβαίνει πολύτεκνη οικογένεια μετά την αποκάλυψη του ΤheNewspaper.gr

Theodorou
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η κινητοποίηση που έκανε το TheNewspaper.gr για να βοηθηθεί μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά από τον Βόλο, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα επίβίωσης, λόγω των προβλημάτων υγείας που καλείται να ξεπεράσει η 26χρονη μητέρα, έπιασε τόπο.

Εκτός από τη βοήθεια που πρόσφεραν δεκάδες συμπολίτες μας, ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου, συγκινημένος από το δράμα που ζει η οικογένεια, ανοίγει τις πόρτες του ιδρύματος ώστε τα τέσσερα παιδιά να φιλοξενηθούν και να τους προσφερθούν όλα τα αγαθά που τους λείπουν.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

 Για άλλη μία φορά που η πόλη μας που καλείται να βοηθήσει, δηλώνουμε κι εμείς παρόντες. Ως πρόεδρος του ιδρύματος ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ και με τη στήριξη του Δ.Σ αλλά και του προσωπικού,  σας δηλώνω ότι ανοίγουμε την πόρτα του μεγάλου σπιτιού μας για να φιλοξενηθούν σε ανοιχτή φιλοξενία τα παιδάκια, που σημαίνει ότι τους παρέχεται ολοήμερη  σίτιση, υγιεινή φροντίδα, απασχόληση, ρουχισμός, κι έπειτα να επιστρέφουν  στο σπίτι τους, για τον ύπνο τους.

 Επίσης δηλώνουμε παρόντες για οποιαδήποτε φροντίδα που μπορεί το ίδρυμα να βοηθήσει τον πατέρα, για να μπορέσει να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά του. 

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνου Θεοδώρου

error: Content is protected !!