ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Β. Σποράδες: Ανήσυχοι για τις δυσκολίες μετακίνησης οι δήμαρχοι – Τι είπαν στον Υπουργό

unnamed 4
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την αγωνία τους για την δυσκολία  της μετακίνησης των κατοίκων των νησιών από και προς τον Βόλο εξέφρασαν οι Δήμαρχοι των τριών νησιών με επιστολή τους προ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη.

KEN 1

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι η μετακίνηση των κατοίκων είναι πολύ δύσκολη   με τα σημερινά δεδομένα, λόγω του ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο 52 επιβατών με το πλοίο της γραμμής και για τα τρία τα νησιά.

‘Έτσι πολλοί κάτοικοι των νησιών που θέλουν να ταξιδέψουν από και προς το Βόλο για λόγους υγείας, ή για άλλους σημαντικούς λόγους να μην βρίσκουν εισιτήρια καθώς ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος.

  Οι Δήμαρχοι των νησιών ζήτησαν από τον Υπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, είτε με αύξηση των δρομολογίων του υπάρχοντος πλοίου, είτε με την δρομολόγηση και δεύτερου πλοίου στη γραμμή.

Η ανησυχία των Δημάρχων γίνεται ακόμη πιο έντονη λόγω  του ότι πλησιάζει η εκκίνηση της καλοκαιρινής  τουριστικής περιόδου οπότε και η ζήτηση μετακίνησης από και προς τα νησιά θα είναι μεγαλύτερη.

error: Content is protected !!