ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλέβουν τα κλειστά ξενοδοχεία της Κρήτης

2864482
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 11:17

Πολλά είναι τα πλήγματα που έχουν δεχθεί οι ξενοδόχοι της Κρήτης καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται ακόμα και το «λουκέτο» εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό.

Ανάμεσα σε αυτά τα πλήγματα, οι ξενοδόχοι έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και διάφορους επιτήδειους που, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στα ξενοδοχεία δεν υπάρχει… ψυχή, πηγαίνουν ανενόχλητοι και κλέβουν ό,τι βρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου. Οι ιδιοκτήτες που πήγαν να κάνουν έναν έλεγχο διαπίστωσαν πως είχαν πέσει θύματα κλοπής. Άγνωστοι δράστες έφτασαν στο ξενοδοχείο με το αγροτικό τους όχημα και έκλεψαν ένα μεγάλο ψυγείο. Μάλιστα, για αρκετή ώρα ήταν στο χώρο και ανενόχλητοι το φόρτωσαν στο αγροτικό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στο χώρο και έχει λάβει τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες κλοπές έχουν γίνει και σε άλλα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Πηγή: cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 11:17

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!