ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στη Ναταλία Γερμανού – Το πάρτι στα Παλαιά και η παλιά κόντρα για τα αδέσποτα

Στιγμιότυπο 2020 05 10 6.12.26 μμ
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Βόλου.

KEN

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο περιστατικό πώλησης ποτών take away από κατάστημα των Παλαιών, θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο Δήμαρχος είπε οτι “πρόκειται για ένα μεμωνομένο περιστατικό. Κανείς δε μπορούσε να υπολογίσει οτι θα μαζευόταν τόσος κόσμος και δεν συνέβη τίποτα άλλο μετά. Σημείωσε δε, πως ο Βόλος, λόγω του Πανεπιστημίου έχει αρκετή νεολαία, η οποία δε μπορούσε να συγκρατηθεί αμέσως μετά την άρση της καραντίνας.

Μιλώντας γενικότερα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ο δήμαρχος είπε: “Οι Βολιώτες επέδειξαν μοναδική αίσθηση ευθύνης και αξιοθαύμαστη πειθαρχία και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε σχεδόν κανένα κρούσμα στην πόλη. Αν και στις παραλίες δεν υπάρχει συνωστισμός και τηρούνται οι αποστάσεις και τα προστατευτικά μέτρα, ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του με ασφάλεια” τόνισε.

Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους του Έλληνες να έρθουν στον Βόλο, αμέσως μετά την άρση των πειρορισμών κίνησης. “Ο Βόλος παραμένει μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να έρθει ο κόσμος, να τον επισκεφθεί” δήλωσε ο κ. Μπέος.

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσα η Ναταλία Γερμανού του είχε προσάψει στο παρελθόν για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.

“Ίσως έπεσες θύμα παραπληροφόρησης από κάποιους που υπηρετούν τους σκοπούς τους. Εγώ έχω την αντίληψη οτι τα σκυλιά γίνονται επιθετικά όσο είναι στον δρόμο χωρίς τροφή και νερό. Θα πρέπει να ζούνε σε ένα καλό περιβάλλον συγκεντρωμένα και να φροντίζονται. Οι Φιλοζωικές λένε να τα κρατάμε ένα μήνα και μετά να τα αφήνουμε στο σημείο που τα βρήκαμε” ξεκαθάρισε ο κ. Μπέος, λέγοντας οτι έχει ο ίδιος δύο σκυλιά και ο γιος του κοιμάται με ένα από αυτά.

 

error: Content is protected !!