ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο άντρας που εξαπάτησε την ΕΛ.ΑΣ. στην Κυψέλη

2865328


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 11:17

Συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία, ο 52χρονος ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι δήθεν τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης.

Υπενθυμίζεται ότι, η αστυνομία έπειτα από αυτή την κλήση, έφτασε αμέσως στο σημείο όπου ήρθε αντιμέτωπη με πλήθος ατόμων που καθόνταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Αρχικά, τους ζήτησε να απομακρυνθούν λόγω του συνωστισμού, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και των παρευρισκομένων. Οι τελευταίοι πέταξαν μπουκάλια στους αστυνομικούς και εκείνοι έριξαν χημικά.

Στη συνέχεια έγιναν 37 προσαγωγές από τις οποίες οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος, παραδέχτηκε ότι είπε ψέμματα στην Αστυνομία για το ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στην πλατεία της Κυψέλης. Εν τω μεταξύ, για τον εντοπισμό του, στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση μέσω τηλεφώνων και της σελίδας που διατηρεί ο 52χρονος στο facebook. Τελικά, οι Αρχές εντόπισαν την πολυκατοικία που διαμένει κι έψαξαν ένα ένα τα διαμερίσματα. Φώναζαν το όνομά του, αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιο είναι το διαμέρισμά του και προκαλούσε μάλιστα τους αστυνομικούς, φωνάζοντας, «ψάξτε όλα τα διαμερίσματα να με βρείτε».

Οταν τον βρήκαν τελικά και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στη ΓΑΔΑ, παραδέχτηκε ότι «σας έπαιρνα γιατί με ενοχλούσαν και ήθελα να έρθετε να τους απομακρύνετε από την πλατεία». Δεν έγινε πιστευτός ο ισχυρισμός του, γιατί είναι πολλοί πολίτες που παίρνουν κατά κόρον το τελευταίο διάστημα και ζητούν μέτρα για τον συνωστισμό.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 11:18

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!