Χωρίς την παράταξη Καπούλα το σημερινό δημοτικο συμβούλιο Βόλου

51861041 1916678765107513 3810912202429300736 o
stergiou
fotou
728x110 3

Επιστολή προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Μουλά Γεώργιο απέστειλε η παράταξη της Νάνσυς Καπούλα, με την οποία ενημερώνει οτι δε θα παραστούν οι δημοτικοί σύμβουλοι στη σημερινή συνεδρίαση λόγω φόβου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

728X100

Η επιστολή:

κ. Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι ως μέλη της δημοτικής παράταξης «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» δεν θα παραστούμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, προκειμένου να μην επιβαρύνουμε περισσότερο τον συγχρωτισμό των ατόμων στην αίθουσα διεξαγωγής του, ανταποκρινόμενοι στις συμβουλές και τις οδηγίες που εκδίδει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου, αποφασίσαμε να παραστεί η επικεφαλής κ. Νάνσυ Καπούλα.
Άποψή μας είναι ότι η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βόλου, θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων και με χρήση της τεχνολογίας, καθώς ο Δήμος Βόλου διαθέτει υπηρεσίες και προσωπικό που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν.
Ειδικά στη σημερινή συνεδρίαση όπου έχει προγραμματιστεί η συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου «Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Αποβλήτων (Ο.Ε.Δ.Α) Βόλου», θα έπρεπε αυτή να έχει προγραμματιστεί σε ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με την συμμετοχή φορέων και πολιτών, όπου η δημοτική αρχή και οι μελετητές θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν. Όπως γίνεται και πρέπει να γίνεται στα μεγάλα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
Για το λόγο αυτό ζητούμε την αναβολή συζήτησης του θέματος μέχρι οι συνθήκες επιτρέψουν την ευρεία ενημέρωση φορέων και δημοτών.
Αν η δημοτική αρχή επιμείνει στη δια ζώσης συνεδρίαση τότε η επικεφαλής της παράταξής μας θα είναι παρούσα, εκφράζοντας τις θέσεις της παράταξης.
Μετά τιμής

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
της Παράταξης «Βόλος, Έξυπνη Πόλη»

error: Content is protected !!