ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας: Κλειστά τα καταστήματα του Αγ. Αχιλλίου, ωστόσο προαιρετική η λειτουργία τους

5 agora larissa1 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κοινή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας για την αυριανή αργία στη Λάρισα λόγω του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου, όπου τονίζεται πως η πρότασή τους είναι να μείνουν κλειστά τα καταστήματα, αν και η λειτουργία τους είναι προαιρετική. Αναλυτικά:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας συναποφάσισαν να προτείνουν στα μέλη τους, αύριο 15 Μαΐου, εορτή του Αγίου Αχιλλίου, Πολιούχου της πόλης και προστάτη των εμπόρων, σεβόμενοι την ιστορία των 30 και πλέον χρόνων, να παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εμπόρους, επαγγελματίες και βιοτέχνες της πόλης μας, ότι στις 15 Μαΐου ημέρα του Αγίου Αχιλλίου, η αργία με προεδρικό διάταγμα,είναι για τον δημόσιο τομέα και η λειτουργία της αγοράς είναι προαιρετική.

Όλα αυτά τα χρόνια γιορτάζοντας και τιμώντας τον Πολιούχο μας, τα καταστήματα εθιμοτυπικά παραμένουν κλειστά και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της πόλης καθώς και στην αρτοκλασία που συνδιοργανώνουν ο ΕΣΛ και η ΟΕΒΕΛ με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Κατά συνέπεια ο ΕΣΛ και η ΟΕΒΕΛ ενημερώνουν τα μέλη τους πως η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!