Με όλα τα μέτρα η επιστροφή των μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

unnamed 8
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά από την επιστροφή των μαθητών της Γ’ τάξης (την προηγούμενη εβδομάδα) επιστρέφουν στα θρανία, από την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, και οι μαθητές της  Α’ και Β’ τάξης των Λυκείων όλης της χώρας. Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, στην προσπάθειά του να καταστήσει όσο το δυνατόν ομαλότερη την επάνοδο των μαθητών του στις σχολικές αίθουσες, συγκέντρωσε χρήσιμες πληροφορίες καθώς και αναλυτικές οδηγίες οι οποίες αφορούν στις μέρες και ώρες μαθημάτων, στις μετακινήσεις των μαθητών με υπεραστικά και αστικά λεωφορεία καθώς και σε άλλες διαστάσεις της σχολικής ζωής. Οι οδηγίες αυτές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου (http://1epal-n-ionias.mag.sch.gr/), στην σελίδα facebook του σχολείου ενώ επίσης έχουν αποσταλεί και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των γονέων/κηδεμόνων. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες αλλά και οι μαθητές μας να ενημερωθούν σχετικά, ανατρέχοντας στις παραπάνω πηγές, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. 

KENT728X100 1

Ο σύλλογος διδασκόντων και η διεύθυνση του σχολείου θέλουν να διαβεβαιώσουν του μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους ότι έλαβε υπόψη του όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και ότι θα πράξει πέραν των υποχρεώσεών του με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας. Εξάλλου θεωρούμε δεδομένη και τη συνεργασία των μαθητών μας αλλά και των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας για την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. 

Υπενθυμίζουμε ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ παραμένουν ως δίαυλοι επικοινωνίας το τηλέφωνο του σχολείου: 2421085929 και η ηλεκτρονική του διεύθυνση: [email protected]

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει η ελληνική κοινωνία αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης ευχόμαστε σε όλους υγεία, κουράγιο, αισιοδοξία και σύντομη επάνοδο στην κανονικότητα.

error: Content is protected !!