Δείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη – Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή

n1 nea smyrnh astynomia 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά τις στιγμές έντασης και τα επεισόδια που έζησε χθες η Νέα Σμύρνη και με την κατάσταση να ηρεμεί από το χθεσινό απόγευμα και έπειτα, η νηνεμία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί του Σαββάτου στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα υπενθυμίζεται πως κάτω από ομαλές συνθήκες οι ιθύνοντες κατόρθωσαν χθες το βράδυ να μεταφέρουν στην Αρωγή τα 28 από τα τελευταία θετικά κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στη συνοικία.

Σήμερα Σάββατο ωστόσο, και λίγο αργότερα (νωρίς το μεσημέρι) θα επιχειρηθεί να επαναληφθεί η διαδικασία προκειμένου να μεταφερθούν και τα υπόλοιπα 6 άτομα στην Αρωγή.

Επιπρόσθετα, σήμερα επίσης, αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα για τα εναπομείναντα δείγματα τα οποία πάρθηκαν στη συνοικία.

Τέλος, σήμερα δεν πρόκειται να γίνει δειγματοληψία στην περιοχή προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να μην υπάρξει νέα πυροδότηση.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από τη Ν. Σμύρνη: 

Δείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!