ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας κατά όσων άνοιξαν τα καταστήματά τους χθες: Καταλύουν κάθε έννοια της Δημοκρατίας για να επιβάλουν τη λάθος άποψη

18 larisa agiou axilliou agora 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, για το χθεσινό καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη τη Λάρισα:

Χθες 15 Μάϊου, ανήμερα της γιορτής το Αγίου Αχιλλείου, πολιούχου της πόλης και προστάτη των εμπόρων και των επαγγελματιοβιοτεχνών, όλα τα καταστήματα της Λάρισας παρέμειναν κλειστά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που επανειλημμένως αψηφούν κ έρχονται αντιμέτωποι με τους νόμους του κράτους αλλά και με το φυσικό τους φορέα που είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. Καταλύουν με αυτό τον τρόπο κάθε έννοια της Δημοκρατίας, επιδιώκοντας να επιβάλουν τη δική τους λανθασμένη άποψη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ η ΟΕΒΕΛ, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους μέλη τους και μη, για την ψυχραιμία και το σεβασμό που επέδειξαν στα θεσμοθετημένα όργανα, τον ΕΣΛ και την ΟΕΒΕΛ, τιμώντας έτσι την μεγάλη γιορτή του Αγίου Αχιλλείου, πολιούχου της πόλης και προστάτη των εμπόρων. Τέλος ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους νομικούς συμβούλους των φορέων για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!