Συγκλονιστικά βίντεο από την επιχείρηση ανάσυρσης των πτωμάτων των τεσσάρων άτυχων ανδρών

2868502
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 20:44

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες, ηλικίας 34 έως 50 ετών.

Η αστυνομία αφού ενημερώθηκε από τη σύζυγο του ενός, – η οποία είχε μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά – αμέσως σήμανε συναγερμό στην περιοχή για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανδρών. Η αστυνομία εντόπισε τις σορούς μέσα σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4:00 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Το πιθανότερο σενάριο, που εξέταζαν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Στα βίντεο του Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός (Ηλέκτρα TV) φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τα πτώματα των άτυχων ανδρών. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή, υπό τον φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις άνδρες νεκροί σε σπήλαιο στο Λουτράκι


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 20:52

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!