Απάντηση Μουλά σε δημοσίευμα – «Άλλα αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα»

287134 118721328226919 3587824 o
milonas 728x120

Του Γιώργου Μουλά προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου

Στην προσπάθεια του με κάθε μέσο να πλήξει την Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου ο κ. Καρεκλίδης για άλλη μία φορά προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα πράγματα, όταν επί δημάρχου Σκοτινιώτη, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ομόφωνα, απορρίφθηκε αίτημα εταιρείας ηλεκτροπαραγωγής στην ΒΙΠΕ Βόλου.


Κατ’ αρχάς πρόκειται για διαφορετικό εργοστάσιο με αυτό που σχεδιάζεται από τον Δήμο Βόλου για την διαχείριση των απορριμάτων αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τους συντάκτες αυτού του άρθρου.
Δεν αναφέρει τα προβλήματα, που υπήρχαν εκείνη την εποχή από παρόμοιες εταιρείες, οι οποίες λειτουργώντας εντελώς ανεύθυνα δημιουργούσαν προβλήματα, όπως και το ότι εμείς τότε δεν κάναμε φθηνή και στείρα αντιπολίτευση ψηφίζοντας συνέχεια όχι για τα προβλήματα της πόλης όπως γίνεται σήμερα.


Είναι αδύνατον να ταυτιστούν το διαφορετικό εργοστάσιο κάποιου επιχειρηματία, που με γνώμονα το κέρδος μπορεί να παραβιάζει την περιβαλλοντική νομοθεσία, με ένα εργοστάσιο, που θα ανήκει στον Δήμο Βόλου και θα διοικείται και θα ελέγχεται από τον εκάστοτε δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

 Δηλαδή, τι εννοεί ο κ. Καρεκλίδης, ότι τόσο ένας ασυνείδητος επιχειρηματίας, όσο και όλοι οι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είναι το ίδιο και δεν διστάζουν να μολύνουν το περιβάλλον λόγω κέρδους χρημάτων; Είναι αδιανόητο να αφήνονται τέτοιου είδους μομφές για τους σημερινούς και μελλοντικούς δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους.

 Αυτή η μπαρούφα, που διαβάσαμε σήμερα αποτελεί ένα ακόμη θλιβερό δημοσίευμα δείγμα της ποιότητας αυτών, που εμπνέονται τέτοιου είδους ανοησίες.

error: Content is protected !!