Στην Κατερίνα Καινούργιου ο Βολιώτης Λεωνίδας Αχλαδιώτης

Στιγμιότυπο 2020 05 18 9.35.55 μμ
milonas 728x120

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά κομμωτήρια στον Βόλο.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και μέσα από τα βίντεο του μοιράζει θετική ενέργεια και κάνει καθημερινά τον κόσμο να γελάει και να ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στο TheΝewspaper.gr: Ο κύριοςς λόγος που ήρθε σε επικοινωνία η εκπομπή ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ μαζί μου για να μιλήσω και να τους ψυχαγωγήσω κιολας λιγάκι ήταν γιατί έχουν γίνει κάπως λίγο πιο γνωστά τα βίντεο που ανεβάζω αυτές τις δύσκολες μέρες στο διαδίκτυο λόγω της εκκεντρικότητας τους Από ελληνικές σειρές μέχρι ελληνική trash tv καλύπτω ένα αστείο φάσμα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις Πέραν τούτου όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την σπουδαιότητα που έχει παίξει το κομμωτήριο μου η επιχείρηση μου στην υλοποίηση αυτών τον βιντεοσκόπησεων. Εχοντας Πάντοτε δίπλα μου τους φίλους μου και τους πελάτες-πελάτισσες μου συνεχίζω να είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ,θάρρος(θράσος!) και καλοκαρδοσύνη. Θέλησα με αυτόν τον τρόπο που διαθέτω να φανεί και λίγο παραπάνω η πόλη μας και ότι οι νέοι άνθρωποι στην Μαγνησία είναι ανοιχτόμυαλοι και υποστηρίζουν κάθε μέσο έκφρασης!»

error: Content is protected !!