«Δεν ξέρω δεν απαντώ», στο αν πίσω από τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ «κρύβεται» ο Σόρρος!

2871575
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 17:14

728X100 3 1

Ανταπόκριση από Στρασβούργο – Νίκος Ρούσσης

Δυστυχώς, η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Jourová, απέφυγε να απαντήσει στην ουσία της γραπτής ερώτησης που είχε υποβάλλει ο Γάλλος ευρωβουλευτής της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Jérôme Rivière, σχετικά με το αν οι αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «υπαγορεύονται» από τον Τζώρτζ Σόρρος και τις ελεγχόμενες απ’ αυτόν ΜΚΟ! 

Στην ερώτηση του ο Γάλλος ευρωβουλευτής, επικαλούμενος έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαιοσύνης,ισχυρίσθηκε ότι πίσω από τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , βρίσκεται ο δισεκατομμυριούχος Τζώρτ Σόρρος και το δίκτυο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ελέγχει.

Όπως, μάλιστα, υποστήριξε ο Γάλλος ευρωβουλευτής, από την έρευνα προκύπτει ότι ο δισεκατομμυριούχος επιβάλλει στην Ευρώπη την ιδεολογία της «ανοιχτής κοινωνίας» που στοχεύει τελικά στη δημιουργία ενός «νέου ανθρώπου», ενός πραγματικού ατόμου χωρίς ταυτότητα ή σημεία αναφοράς που έχουν περιορισθεί στο ρόλο του υπερ-καταναλωτή.

Η ερώτηση του, λοιπόν, αφορούσε το αν, υπό το πρίσμα αυτών των τελευταίων, σοβαρών αποκαλύψεων θα εγκαταλείψει η Κομισιόν τα σχέδιά της για την επανέναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ στην Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Προσπερνώντας τα περί Σόρρος και της εμπλοκής του στις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν περιορίσθηκε να διαβεβαιώσει ότι:

-Η Κομισιόν δεν έχει καμία αμφιβολία, ως προς την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία του Ευρωπαίου Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η ένταξη της Ένωσης στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τον Άνθρωπο Τα δικαιώματα (ECHR) αποτελούν προτεραιότητα για την Επιτροπή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει να προσχωρήσει στην ΕΣΔΑ προκειμένου να ενισχυθεί το πανευρωπαϊκό σύστημα προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

-Η προσχώρηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας ενός πανευρωπαϊκού νομικού χώρου, που θα ωφελήσει τους ευρωπαίους και την ΕΕ ως σύνολο.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 17:15

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!