Απίστευτη περιπέτεια Βολιώτη: Άφησε τον σκύλο του στον κτηνίατρο κι εκείνος τον έχασε!

98361548 254824695767582 7700062108943122432 n
milonas 728x120

Σε μία απίστευτη περιπέτεια έχει μπει μία οικογένεια στον Βόλο, αφού μία απλή επίσκεψη στον κτηνίατρο για καλλωπισμό του σκύλου της, κατέληξε στην… αναζήτησή του!

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου στις 18.30 χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τον κτηνίατρο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και τον παρέδωσε για κούρεμα και εμβολιασμό.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του ζώου φεύγει και όταν ο γιατρός ολοκληρώσει τις εργασίες του, καλεί τον ιδιοκτήτη και παραλαμβάνει τον σκύλο του.

Αυτή τη φορά όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο ιδιοκτήρης του ζώου Β.Γ. στις 21.25 το βράδυ, ο κτηνίατρος τηλεφώνησε στον πελάτη του, λέγοντας οτι ο σκύλος του… χάθηκε!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε και “καταδίωξη” του σκύλου, αφού το έσκασε από την πόρτα και οι άνθρωποι του κτηνιατρείου προσπαθούσαν να τον πιάσουν…

Από τότε ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησης από πλευράς του ιδιοκτήτη για να βρεθεί το ζώο, ενώ σύμφωνα με όσα δηλώνει στο TheNewspaper.gr πρόκειται να κινηθεί δικαστικά εναντίον των δύο  κτηνιάτρων.

Δείτε σε φωτογραφία τον Ράσελ, τον σκύλο που αναζητείται και αν τον εντοπίσετε, τηλεφωνήστε στον ιδιοκτήτη:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!