ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νοσοκομείο Βόλου: Παρέμβαση Ντόκου στην παραίτηση Ρήγα- «Μην φύγεις»

Στιγμιότυπο 2020 05 22 10.44.07 μμ

Άμεση ήταν η αντίδραση του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Γιάννη Ντόκου στην υποβολή παραίτησης του ογκολόγου Γιώργου Ρήγα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πρώτο το TheNewspaper.gr.

KEN 728X100

Η συζήτηση που έγινε χθες στις 10.00 το πρωί με τη διοίκηση του “Αχιλλοπουλείου” είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή των δεδομένων, γεγονός που σημαίνει οτι ο γιατρός είναι πολύ πιθανό να ανακαλέσει την απόφασή του.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελία μίας ασθενούς, ενώ ο ίδιος ο γιατρός που κρατάει μόνος του όρθια την Ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, έκανε λόγο για “μπούλιγνκ”.

Η απόφαση του Γιώργου Ρήγα να παραμείνει στη θέση του θα ανακουφίσει τους εκατοντάδες καρκινοπαθείς, οι οποίοι εξυπηρετούνται κάθε μήνα στο «Αχιλλοπούλειο».

Δεν παίρνει θέση η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Βόλου

Σε σημερινές του δηλώσεις στο TheNewspaper.gr ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Βόλου Παύλος Μαλινδρέτος αναφέρει:

«Δεν θέλουμε να χάσουμε γιατρούς, αλλά από την άλλη μεριά δεν πρέπει να δρα κανείς συντεχνιακά, χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει κάτι αξιόποινο. Ελεκτικός μηχανισμός είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείο, το ΔΣ και η Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας, εμείς ως Σύλλογος Νοσοκομειακών γιατρών δεν έχουμε αρμοδιότητα. Δεν θα καλύψω οποιαδήποτε καταγγελία και κανείς δεν καταδικάζεται αν δεν ελεγθεί μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες.»

 

error: Content is protected !!