Σκληρή κόντρα Μπέου με το δεξί χέρι του Τσίπρα: «Μιλάει αυτός που έλεγε να τρώμε μαρούλια επί Τσέρνομπιλ»

Στιγμιότυπο 2020 05 22 2.09.34 μμ
milonas 728x120

Ένα άρθρο στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή” ήταν αρκετό για να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του Θανάση Καρτερού, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα στα θέματα επικοινωνίας.

«Όταν εν έτει 2019 σχεδόν 6 στους 10 ψηφοφόρους του Βόλου ψηφίζουν Μπέο, πάει να πει ότι εμπεδώνεται μια κουλτούρα ανοχής στην ανηθικότητα, υπόκλισης στη «μαγκιά», και ευπιστίας σε υποσχέσεις του τύπου «θα κάνω τον Βόλο Μονακό». Ένα πράγμα, πάντως, ανεξάρτητα από απόψεις και προβληματισμούς, δεν σηκώνει κουβέντα. Καμιά ανοχή από τηνΑριστερά, και κάθε δημοκρατικό άνθρωπο, σε φιντάνια τύπου Μπέου» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Καρτερός.

 Μπέος: Μόνο θλίψη για το δύστυχο Καρτερό…

Ο Αχιλλέας Μπέος σήκωσε το γάντι και απάντησε με δήλωσή του:

«Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη και να κάνει κριτική. Για ορισμένους μόνο εγώ δεν έχω, αλλά δεν βαριέσαι. Αλλά να μιλάει κι ο ανεκδιήγητος Θανάσης Καρτερός, ο τυπάκος που από την κομματική του τύφλα παρακινούσε τους Ελληνες να τρώνε μαρούλια και να πίνουν γάλα στα χρόνια του Τσερνομπίλ, σαν διευθυντής του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, γιατί όλα ήταν ψέματα και σχέδια των ιμπεριαλιστών για να πλήξουν την ΕΣΣΔ, πάει πολύ.

Σήμερα η θλιβερή αυτή φιγούρα είναι διευθυντής στην ΑΥΓΗ, ήταν παρατρεχάμενος του Τσίπρα και δεν ντρέπεται για όσα έχει κάνει. Γιατί τέτοιο έγκλημα, που δυστυχώς έμεινε ατιμώρητο, σαν το δικό του, δεν θα διανοούνταν ουδείς φυσιολογικός άνθρωπος να κάνει. Εκτός από αυτόν που σιτίζεται, πουλώντας…. αγώνες και δημοκρατία, από τα κομματικά ταμεία. Μόνο θλίψη για τον δύστυχο…»

error: Content is protected !!