Αργυρόπουλος: Νοσταλγοί του Στάλιν και των ναζί επιτίθενται στον Παπαπαρίση

img 0691
milonas 728x120

Καυστική δήλωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Κώστας Αργυρόπουλος, με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε για την επιλογή του Αποστόλου Παπαπαρίση ως διοικητή της δομής μεταναστών και προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου Αργυροπούλου: «Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου ΑργυροπούλουΜε έκπληξη διαπιστώνω ότι δύο συγκεκριμένες ομάδες – χώροι, η μία νοσταλγών του Στάλιν και η άλλη νοσταλγών των ναζί, καταφέρονται εναντίον του νέου Διοικητή της δομής με συκοφαντίες που δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος, τη σοβαρότητα και την διαδρομή του κ. Παπαπαρίση συναδέλφου Δημοτικού συμβούλου.

Το μόνο που θέλουν να πετύχουν με την συκοφαντια είναι η προσωπική τους προβολή καθώς και η συνέχεια ενός καθεστώς ανομίας και έλλειψης συνεννόησης που υπάρχει εδώ και καιρό.

Το Δημοτικό συμβούλιο δια στόματος του Δημάρχου κ. Καλογιάννη έχει επισημάνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη δομή και γι’αυτο το λόγο δημιουργήθηκε και διαπαραταξιακη επιτροπή στην οποία μετέχει και ο νέος Διοικητής, που με απόλυτη συνεννόηση προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Φτάσαμε στο σημείο πριν λίγους μήνες στη δομή να απαγορευτεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και στους δημοτικούς συμβούλους η είσοδος στη δομή παρόλο που το Δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του Δήμου.

Αυτά έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσουν και πολύ καλά έπραξε η κυβέρνηση και έβαλε διοικητές για να υπάρχει συνεννόηση για τα προβλήματα που έχουν οι αιτουντες άσυλο, αλλά και η κοινωνία.

Σε παλαιότερη επικοινωνία που είχα με τους δύο προέδρους των περιοχών Μάνδρας και Κουτσοχέρου κκ. ΚΑΔΟΓΛΟΥ και ΦΟΝΙΆ, μου επισήμαναν τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από την παραβατικη συμπεριφορά κάποιων αιτουντων άσυλο, από ζωοκλοπες και κλοπή στις καλλιέργειες μέχρι και υγειονομικής φύσεως προβλήματα. Οι ίδιοι ήθελαν να υπάρχει συνεννόηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θεωρούν ότι για πρώτη φορά η πολιτεία κινήθηκε στη σωστή κατεύθυνση .

Θεωρώ ότι η κοινωνία έχει βάλει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας αυτές τις δήθεν πρωτοβουλίες μίσους όπως τελικα εξελίχθηκαν.»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!